Ne jemi një studio
zhvillimi faqesh interneti
Partneri juaj për faqe interneti
dhe biznese online!
NA KONTAKTONI

Ndertim faqe interneti me dizajn modern dhe çmime konkurruese

Zhvillim faqe interneti

Ne ofrojmë ndertim faqe interneti dhe dyqane online sipas teknologjive më efikase dhe më të përdorura në treg.

Dizajn i përshtatshëm për çdo ekran

Mundësojmë përshtatjen e faqeve interneti për çdo lloj pajisje dhe ekrani.

Shpejtësi dhe optimizim

Cdo faqe interneti e ndërtuar nga ne është e shpejtë në ngarkim dhe përdorim, si dhe e optimizuar për rankim të lartë në motorrë kërkimi.

Rreth nesh

Detyra jonë është të ndihmojmë klientët tanë

Hyperweb përbëhet nga një skuadër me të rinj të talentuar dhe të dedikuar në punën tonë. Qëllimi ynë është të ofrojmë rritjen e prezencës suaj online duke përfaqësuar biznesin tuaj nëpërmjet një faqe interneti. Jemi të aftë të plotësojmë kërkesat e projektit tuaj me përpikmëri dhe efikasitet.

Përdorim praktikat dhe teknologjitë më moderne për ndertim faqe interneti, të cilat mundësojnë një eksperiencë të pëlqyeshme lundrimi në çdo ekran apo pajisje. Duke filluar që nga ideja e deri në përfundim, ne garantojmë një proces efikas dhe të shpejtë. 

Eksploroni

Projektet tona

Firmë Ndërtimi
Studio Arkitekture (Në Progres)
Agjensi Real Estate
online-shop
Ecommerce
crypto-website
Faqe Kriptomonedhash
construction-site
Firmë rikonstruksioni
Evente-Muzikore
Evente Muzikore
Resume
Resume
towing-services
Shërbim Karrotreci
real-estate-business-consultancy
Agjensi Konsulence & Real Estate
home-improvement
Firmë Ndërtimi 2

Teknologjitë që përdorim

Teknologjitë kryesore në zhvillimin e faqeve të internetit

WordPress

WooCommerce

BigCommerce

Shopify

Ndërtim website

Planet e ndryshme

Konfigurime

Na kontaktoni për çmimet
 • Mirëmbajtje dhe modifikime në faqe interneti ekzistente
 • Zgjidhje të problemeve të ndryshme të faqeve
 • Ndihmë në blerje dhe konfigurim host-i dhe domain
Kontakt

Bazik

Na kontaktoni për çmimet
 • "One-page" faqe interneti
 • Formë kontakti
 • Panel menaxhimi
 • Optimizim për motorrë kërkimi
 • Dizajn i përshtatshëm për çdo ekran
Kontakt

Standard

Na kontaktoni për çmimet
 • Deri në 5 faqe interneti
 • Integrim i rrjeteve sociale
 • Hartë vendndodhje (Google, OpenMaps)
 • Formë kontakti
 • Panel menaxhimi
 • Optimizim për motorrë kërkimi
 • Dizajn i përshtatshëm për çdo ekran
 • Ulje 10% për domain dhe hostim për 1 vit
Kontakt

Premium

Na kontaktoni për çmimet
 • Faqe interneti pa limit
 • Integrim WooCommerce
 • Konfigurim për marrjen e pagesave online
 • Deri në 30 produkte shembuj
 • Manual përdorimi i detajuar
 • Konfigurim për dy gjuhë (Perkthimi kryhet nga klienti)
 • Domain dhe hostim falas për 1 vit*
Kontakt

Web hosting

Planet e ndryshme

Bazik

në vit
80
 • 5GB Disk Space
 • 1 Website
 • 5 Llogari Email
Kontakt

Standard

në vit
110
 • 15GB Disk Space
 • 1 Website
 • Llogari Email Pa Limit
Kontakt

Premium

në vit
150
 • 30GB Disk Space
 • 1 Website
 • Llogari Email Pa Limit
Kontakt

Kontakt

Dërgoni një email dhe nëse keni pyetje apo paqartësi do t'ju kthejmë përgjigje brenda 24 orëve. 

Telefon

Nëse keni ndonjë paqartësi mund të na dërgoni një mesazh ose të merrni në telefon duke përdorur numrat më poshtë.

Not available

Adresa

Tiranë, Shqipëri

Email

Dërgoni një email tek adresa e mëposhtme.